Ljubavni ključ srebrna ogrlica

390,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-48-925-Llo-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Ljubavni ključ srebrna ogrlica za ljubav prema ženi. Izuzetna ogrlica sa detaljem srca i ključa ukrašena cirkonima. Srebrna ogrlica sa privjeskom srca veličine 13*16 mm u dužini  44-48 cm ( sa regulacijom ) u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Ljubavni ključ srebrna ogrlica izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova ogrlica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca možete kombinirati sa narukvicom, prstenom ili naušnicama.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovaj nakit. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom ogrlicom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ljubavni ključ srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.