Ladybugs srebrne naušnice

140,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-LK-120-925 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Ladybugs srebrne naušnice odličan je izbor da nekome iskažite svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Veličine od 78-9 mm biti će odličan decentni detalj na uhu. Crvene boje bubamara daju joj posebnost. Izrađene su od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno su oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

Ladybugs srebrne naušnice, vjeruje se u nekim kulturama da bubamare donose sreću i da predstavljaju simbol zaštite! Ove predivne male naušnice mogu biti fantastičan rođendanski poklon. “Uhvatite” par tih naušnica za svoje najmilije danas!

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ladybugs srebrne naušnice kada im želite prenijeti sreću.  Naušnice uvijek moderan izbor za curice . Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovim predivnim detaljem i uskladite sa narukvicom. Bubamara donosi  sreću.

Ladybugs srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.