Krug srebrni prsten

160,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-20KlP Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Krug  srebrni prsten za ljubav prema ženi. Izuzetan prsten sa detaljem kruga ukrašen crnim kamenom. Flexi prsteni odražavaju koncept proširivosti. To znači da je vaš prsten prilagodljiv, pa možete odabrati da ga nosite na različitim prstima  i da se osjećate ugodno u bilo koje doba dana što god radili. Srebrni prsten napravljen sa detaljem kruga, veličina prstena od 8-15 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). U potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizveden u EU.

Krug srebrni prsten Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovaj prsten. Pokažite svoju pažnju i naklonost predivno dizajniranim prstenom. Prsten izuzetan dar za žene.  Ovaj prsten će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje koji možete kombinirati sa narukvicom ,ogrlicom ili naušnicama. Vrlo elegantan poklon nakita.

Krug srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.