Sold out

Krug srca pozlaćena srebrna narukvica

58,40  440,01 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-38-925-kszp Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Krug srca pozlaćena srebrna narukvica izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca možete kombinirati sa ogrlicom, prstenom ili naušnicama. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom.

Krug srca pozlaćena srebrna narukvica za ljubav prema ženi. Izuzetna narukvica sa detaljem srca. Srebrna narukvica sa privjeskom srca za veličinu zgloba ruke do 19 cm  u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen žutom pozlatom. Proizvedena u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Krug srca pozlaćena srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.