Krug ljubavi ogrlica gold

400,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-48Ksg Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Krug ljubavi ogrlica gold zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem kruga i srca sa madreperlom. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole lijepe detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen žutim zlatom. Proizveden u EU.

Krug ljubavi ogrlica gold  veličina kruga je u promjeru 30 mm, detalji srca 12*12 mm. Dužina ogrlice je 42-45 cm sa regulacijom.

Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Posebna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Krug ljubavi ogrlica gold dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.