Back

Kormilo srebrni privjesak za lančić

19,91  150,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-kSP-15/7 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Kormilo srebrni privjesak za lančić je oduvijek  simbol mora i oceana.Veličina privjeska 22*15 mm.  Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedena u EU.

Kormilo srebrni privjesak za lančić sa cirkonima  koji dodatno ističu ljepotu i jednostavnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Privjesak se može nositi za svaku prigodu, lako se može staviti na lančić i kao takav pokloniti kao dar.

Privjesak možete kombinirati sa raznim lančićima iz naših kolekcija. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci koje vole more.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Poklon može biti vrijedna uspomena kada im želite prenijeti komadić mora i oceana ili jednostavni miris ljeta tokom cijele godine. Kormilo srebrni privjesak za lančić je uvijek moderan izbor za ženu.Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Kormilo srebrni privjesak za lančić dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.