Sold out

Kormilo srebrna ogrlica

104,85  789,99 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Kormilo srebrna ogrlica nakit za muškarce i žene kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, izgleda savršeno i usidriti će se u vašu kolekciju. Privjesak u kombinaciji boja, promjera 22 mm i ukupne visine 27 mm izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Ogrlica ukupne dužine 55 cm. Proizvedeno u EU.

Kormilo ogrlica jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Budite u svom stilu sa ovom posebnim detaljem. Privjesak u kombinaciji sa lančićem čvrste strukture. Takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za vašeg muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo, uskladite sa manžetama ili narukvicom.

Kormilo srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.