Konavoske naušnice verižice

360,00 kn

Nema na zalihi

  Konavoske naušnice verižice koje se vežu za dubrovačko područje gdje su bile prve na popisu predmeta kojima su mladići prigodom ženidbe darivali svoju odabranicu. Savršen dar za voljenu osobu! Veličine od 40*28mm biti će odličan detalj na uhu. Izrađene su od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno pozlaćene  i oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU. Pod napomene navedite koji model želite Srebro ili Srebro sa Žutom pozlatom.

Konavoske naušnice verižice posebne i imaju  povijest. Prekrasan tradicionalni nakit čini sladak svakodnevni izbor, pa se zabavite s ovim srebrnim  naušnicama i dodajte još neki srebrni nakit uz svoj izgled danas! Jedinstveni nakit s  povijesnom i etnografskom baštinom.
Uživajte u širokom izboru  tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom tradicijskom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Ove predivne naušnice mogu biti fantastičan rođendanski poklon. “Uhvatite” par tih naušnica za svoje najmilije danas!

Konavoske naušnice verižice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.