Hearts rose srebrne naušnice

300,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/32-HSnr-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Hearts rose srebrne naušnice  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koja su ukrašene sa bijelim ili crnim cirkonima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ih čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Naušnice su nosive na više načina pa se možete poigrati sa ovim detaljima. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pod napomenu navesti željeni model.

Hearts rose srebrne naušnice zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji. Veličinom od 12-14 mm jedinstveni nakit sa posebnom temom srca. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno 18 KT pozlatom. Proizveden u EU.

Hearts rose srebrne naušnice  pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite cuff naušnice  koji će činiti savršen set. Prekrasne i svjetlucave idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Hearts rose srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.