Heart srebrna ogrlica

350,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-S0/35-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Heart srebrna ogrlica savršena i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjena rodijem i optočena cirkonima. Proizvedena u EU.

 Heart srebrna ogrlica veličina srca je 9*9 mm, dužina ogrlice je 42-45 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili  narukvicu  koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Heart srebrna ogrlica je uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Heart srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.