Sold out

Heart pearls srebrni nakit

640,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Heart pearls srebrni nakit komplet od naušnica i ogrlice sa privjeskom. Mogu biti i predivan detalj za vjenčanje. Lijepo dizajniran gornji dio u obliku srca i ukrašen sa cirkonima spojen sa snježno bijelom perlom u donjem djelu. Visina naušnica i privjeska je 20 mm, dužina ogrlice je 42-46 cm. Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Ukrašen sa cirkonima dodaju nježni sjaj vašem izgledu.  Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa rodijem. Svojom veličinom  idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Heart pearls srebrni nakit  dodaj dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih detalja. Heart pearls srebrni nakit jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog srebrnog seta. Iznenadite je posebnom poklonom, on će blistati svaki dan.

Heart pearls srebrni nakit dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.