Back

Hair Stylist srebrni privjesak češalj

29,20  220,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-22-CP-1 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Hair Stylist srebrni privjesak češalj detalj koji plijeni pažnju. Privjesak sa ringom moguće je kombinirati sa narukvicom i ogrlicom tipa Pandora ili slično. Zanimljiv izbor bez obzira dali se frizer ili jednostavno volite nositi poseban nakit. Ukupna visina sa kopčom je 30 mm, sam privjesak je 20*9 mm, izrađeno od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Hair Stylist srebrni privjesak češalj sa fino izrađenim detaljima može biti izuzetan poklon za bilo koju prigodu frizeru ili osobi koja jednostavno voli poseban i drugačiji nakit. Poklon može biti Vama ili dragoj osobi.

Naručite već danas i  sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.  Razveselite sebe ili poklonite drugima. Uz vaš nakit možete odabrati i karticu sa tekstom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Hair Stylist srebrni privjesak češalj dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.  

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.