Back

Guardian angel narukvica lavanda

36,00  271,24 kn

Na zalihi

SKU: FN1-298-25ALG Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Guardian angel narukvica lavanda brzo će postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom anđela možete kombinirati sa ogrlicom. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Narukvica lavanda boje izrađena iz tekstila-sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Angel narukvica sa graciozno izrađenim krilima, moderna interpretacija anđela sa antiknim završetkom krila. Ova privlačna narukvica je savršen izbor za one posebne romantičare u Vašem životu ili ljubitelje anđela. Dužine 17 – 20 cm uvijek ćete se osjećati elegantno. Naša narukvica izrađena u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjena sa rodijem. Proizvedena u EU.

Guardian angel narukvica lavanda dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Uz  narukvicu dolazi poruka “BITI ĆU TVOJ ANĐEO ČUVAR”

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.