Back

Green CZ Baguette srebrne naušnice

50,44  380,02 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Gh29-6 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Green CZ Baguette srebrne naušnice ukrašene sa smaragdno zelenim cirkonima dodaju odvažan sjaj na vašem uhu. Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa rodijem. Veličinom od 20 mm idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske.

Green CZ Baguette ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Proizvedeno u EU.

Srebrne naušnice dodaj dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih detalja. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu. Zavirite u naše kolekcije nakita i uskladite sa detaljem kao što su narukvica ili ogrlica.

Naše naušnice jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Green CZ Baguette dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.