Sold outHot

Friends srebrna narukvica medaljon

34,51  260,04 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925/26-FN-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Friends srebrna narukvica medaljon  sa otisnutom posvetom “FRIENDS are the  Family you CHOOSE” zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom.  Slavimo naša prijateljstva. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Narukvica medaljon izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i umetnutim svjetlucavim srcem koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Proizveden u EU.

Friends  narukvica dužina je 16-20 cm sa regulacijom i pločica 15 mm promjera . Pokloni  svojoj dragoj osobi. Upotpunite sa Friends srebrna ogrlica medaljon koja će činiti savršen set. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici.8lasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke stvaramo uspomene zajedno.

Friends srebrna narukvica medaljon dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.