Frederiko Wrap up srebrna narukvica

112,15  845,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/85-FWb Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Frederiko Wrap up srebrna narukvica  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom obradom. Omotana spiralama, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Detalji  su oplemenjeni 18 kt pozlatom. Proizveden u EU.

Srebrna narukvica dužine 17-20 cm sa regulacijom. Pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu koja će činiti savršen set sa narukvicom. Prekrasna narukvica idealan je odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Frederiko srebrna narukvica  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Frederiko Wrap up srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.