Follow heart srebrna ogrlica

380,00 Kn

Nema na zalihi

SKU: FN-13-34FHN Kategorije: , , , , , ,

 Follow heart srebrna ogrlica prilagođene dužine 44- 48 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa srcima i zvijezdama veličine 6-8 mm ukrašena sa cirkonima je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

 Follow heart srebrna ogrlica ukrašena cirkonima je savršena za svakoga. Jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna  ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom srca, zvijezdica i uskladite sa ovim detaljem kao što su naušnice ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

 Follow hearts srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.