Faith zlatna ogrlica sa križem

162,00 

Dostupnost: Nema na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  24 lipnja - 26 lipnja
  Opis

  Faith zlatna ogrlica sa križem će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom križića ukrašen sa cirkonima možete kombinirati u svakodnevnom stilu. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu ogrlicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom zlatnom ogrlicom. Motiv u našoj ogrlici decentno pokazuje ljubav i pažnju, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje.

  Faith zlatna ogrlica za djevojku, sestru, kumu, ženu, majku. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom ogrlicom. Zlatni lančić je povezan privjeskom  do 25 mm u dužini od 44 cm. Ogrlica u potpunosti izrađena u  ŽUTOM  ZLATU 585 /1000 finoće. Proizvedena u EU.

  Ogrlica se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ima posebnu temu kombinirajte sa naušnicama i biti će savršen poklon za Vašu dragu ženu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

  Uživajte u širokom izboru tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši privjesci i ogrlice su izrađeni u zlatu 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

  Faith zlatna ogrlica sa križem dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping