Back

Dvije sreće srebrna narukvica

360,00 kn 47,78 

Na zalihi

SKU: FN-925/27-dsn2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Dvije sreće srebrna narukvica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom djeteline, sreće. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

Dvije sreće srebrna narukvica dužine 17-20 cm sa regulacijom. Pokloni sreću svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu koja će činiti savršen set sa narukvicom. Prekrasna narukvica idealan je odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Dva srca srebrna narukvica  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Dvije sreće srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.