Dva srca rose srebrna narukvica

440,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/44-RN-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Dva srca rose srebrna narukvica  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom srca, ljubavi. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i crvenom pozlatom. Proizveden u EU.

Dva srca rose srebrna narukvica dužine 17-20 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu koja će činiti savršen set sa narukvicom. Prekrasna narukvica idealan je odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Dva srca rose srebrna narukvica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Dva srca srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.