Djetelina srećonoša srebrna narukvica

180,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Djetelina srećonoša srebrna narukvica odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav, sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Djeteline donose sreću i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine 17 – 20 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Proizvedeno u EU.

 Djetelina srećonoša srebrna narukvica izuzetan detalj djeteline sa 4 srca  za poseban sjaja. Srebrna narukvica sa privjeskom djeteline veličine 13*13 mm izrađena u srebru te oplemenjena sa rodijem.

 Djetelina srećonoša srebrna narukvica dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom djeteline u obliku srca možete kombinirati sa ogrlicom i naušnicama . Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Djetelina srećonoša srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.