Djetelina srebrni prsten

61,05  459,98 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Djetelina srebrni prsten  za ljubav prema ženi. Izuzetan prsten sa detaljem djeteline. Flexi prsteni odražavaju koncept proširivosti. To znači da je vaš prsten prilagodljiv, pa možete odabrati da ga nosite na različitim prstima  i da se osjećate ugodno u bilo koje doba dana što god radili. Srebrni prsten napravljen sa privjeskom djeteline je fleksibilne veličine, dolazi u opciji za veličinu od broja  13-20. Veličinu koju možete odrediti u tablici Fleksi prsten.

U potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Djetelina jednostavan detalj koji ćete lako kombinirati u dnevnom ili večernjem izlasku. Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnim detaljem. Djeteline donose sreću. Upotpunite kolekciju sa naušnicama i ogrlicom. Prsten sa djetelinom može biti savršen dar prijateljici, sestri, kumi ili mami. Lijepo će se uklopiti sa ostalim nakitom.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovaj prsten. Pokažite svoju pažnju i naklonost predivno dizajniranim prstenom. Djetelina izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene. Ovaj prsten će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje koji možete kombinirati svaki dan.

  •  100% zlatarski standardi
  • Vrhunsko srebro od 925 finoće
  •  Rodij za trajni sjaj srebra
 Djetelina srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.