Djetelina srebrne manžete

600,00 kn 79,64 

Na zalihi

SKU: FN-925-Dsm-6 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Djetelina srebrne manžete za Vašeg muškarca ili dragu osobu. Dimenzija 16 *17 cm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Djetelina srebrne manžete  sa motivom djeteline za potpunu sreću idealan poklon za  tatu, djeda ili dečka.

Ova elegantna dugmad za orukvice izrađene u srebru sa detaljno izrađenom djetelinom u zelenoj boji na bijeloj podlozi savršen su poklon. Na košulji će privlačiti pažnju svojim izgledom. Zanimljiv izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Kupite za sebe ili kao poklon ovaj zanimljivi par manžeta.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

 Djetelina srebrne manžete dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.