Back

Djetelina 4 lista srebrna ogrlica

42,48  320,03 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Djetelina 4 lista srebrna ogrlica dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova ogrlica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom djeteline možete kombinirati sa narukvicom i naušnicama . Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu ogrlicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranim nakitom.

Djetelina izuzetan detalj za poseban sjaj. Srebrna ogrlica sa privjeskom djeteline veličine 15 mm izrađena u srebru sa cirkonima te oplemenjena sa rodijem.

Djetelina ogrlica odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav, sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom ogrlicom. Djeteline donose sreću i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna ogrlica duljine 40-44 cm sa regulacijom izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Djetelina 4 lista srebrna ogrlica dolazi u ukrasnom pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.