Color my Heart srebrna ogrlica

380,00 Kn

SKU: FN-38-925/CHo Kategorije: , , , , , , ,

Color my Heart srebrna ogrlica  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom srca, ljubavi. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

Color my Heart srebrna ogrlica veličina srca je 20*18 mm, dužina ogrlice je 40-45 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite prsten koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Color my Heart srebrna ogrlica  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koje je  ispunjeno sa cirkonima u boji koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

 Color my Heart srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.