Sold out

Classy srebrna nanognica

45,13  340,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925/4-CNn Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Classy srebrna nanognica nakit za ukrašavanje zgloba noge, dužine 22- 25 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa raznim privjescima je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Ukoliko trebate neku određenu veličinu dužinu nanognice napisati pod napomene. Proizvedeno u EU.

Srebrna nanognica je savršena za svakoga. Jednostavnog dizajna ova  srebrna nanognica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom zvijezde, drvo života, perle, cirkona uskladite sa detaljem kao što su naušnice  ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove bezvremenske nanognice. Iznenadite je posebnom poklonom, ona će blistati svaki dan.

Srebrna nanognica dodajte dodir jednostavnih linija na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Classy srebrna nanognica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.