Sold out

Balloon red heart srebrna ogrlica

300,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-30/Bh-925 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Balloon red heart srebrna ogrlica prilagođene dužine 40- 45 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa srcem u obliku balona i srca veličine 28*11 mm ukrašena crvenim i bijelim tonovima je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Balloon red heart srebrna ogrlica ukrašena bojama jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom srca i uskladite sa detaljem kao što su naušnice ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Balloon red heart srebrna ogrlica dodajte dodir svjetlucavog na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove zanimljive srebrne ogrlice. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Balloon red heart srebrna ogrlica dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.