Sold out

Angel narukvica za curice

250,00 kn 33,18 

Nema na zalihi

SKU: FN-216-FB24-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Angel narukvica za curice odličan je izbor da nekome iskažite svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine 15-18 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Narukvica boja ciklame izrađena iz tekstila-sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Mali anđeo i detalji u boji daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Angel narukvica za curice sa anđelom i ostatkom narukvice u boji ciklame posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve prilike. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Poseban odabir za poklon.

Angel narukvica za curice kada im želite prenijeti sreću. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Angel narukvica za curice je uvijek moderan izbor za poklon. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu! Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom.

Angel srebrna narukvica za curice dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Uz  narukvicu dolazi poruka “BITI ĆU TVOJ ANĐEO ČUVAR”

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.