Angel guardian srebrne naušnice

180,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-54EA-1 Kategorije: , , , , ,

Angel guardian srebrne naušnice možete je kombinirati sa ostalim nakitom i one se odlično kombiniraju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike. Proslavite trenutak sa slatkim malim naušnicama Anđela. Dodani cirkoni dodatno ističu šarmantan izgled. Savršeno će pristajati svakom stilu.

Angel guardian srebrne naušnice savršeno pristaju svakom stilu. Visine od 11-12 mm izrađene u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Angel guardian srebrne naušnice mogu biti čudesan dar za blagdane, krštenja, Prve pričesti, Krizme  ili bilo koju drugu prigodu. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji.

Angel guardian srebrne naušnice  jedinstveni nakit s temom anđela ukrašen cirkonima.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

 Angel guardian srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.