Anđeosko krilo srebrna ogrlica

320,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Anđeosko krilo srebrna ogrlica može biti čudesan dar, pa možete ukrasiti svoj vrat. Veličina privjeska 24*10 mm, dodatno ukrašeno sa cirkonima. Dužina ogrlice 42-45 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Anđeosko krilo srebrna ogrlica veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, za blagdane, krštenja, Prve pričesti, Krizme  ili bilo koju drugu prigodu sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i kao takav pokloniti kao dar. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi, djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Anđeosko krilo srebrna ogrlica je uvijek moderan izbor. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Anđeosko krilo srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.