Back

Anđeoska krila srebrni privjesak

170,00 kn 22,56 

Na zalihi

Opis

Opis

Anđeoska krila srebrni privjesak može biti čudesan dar, sa dodanom kopčom pa možete ukrasiti svoju narukvicu ili lančić. Veličina privjeska 24*10 mm, dodatno ukrašeno sa cirkonima.  Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Anđeoska krila srebrni privjesak veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, za blagdane, krštenja, Prve pričesti, Krizme  ili bilo koju drugu prigodu sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Privjesak se može nositi za svaku prigodu, lako se može premjestiti na lančić ili ogrlicu i kao takav pokloniti kao dar. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi, djevojci ili vašem muškarcu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Anđeoska krila srebrni privjesak  je uvijek moderan izbor. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Anđeoska krila srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.