Sold outHot

Anđeo srebrna narukvica za dječaka plava

250,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN/925-25-p Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Anđeo srebrna narukvica za dječaka plava odličan je izbor poklona malom dječaku. Ova predivna narukvica, duljine od 15 -18 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Narukvica plave boje  izrađena iz tekstila-sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Mala anđeo i detalji u plavoj boji daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Anđeo srebrna narukvica za dječaka plava sa anđelom i plavim detaljima posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve prilike. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Poseban odabir za poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Anđeo srebrna narukvica za dječaka plava poklon kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Anđeo srebrna narukvica za dječaka plava dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.