Back

Anchors srebrna narukvica

375,00 kn 49,77 

Na zalihi

SKU: FN-925-46-Ass Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Anchors srebrna narukvica nakit za žene kao idealni detalj na plaži, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih narukvica. Kombinacija sa dva sidra  12*9 mm i narukvica ukupne dužine 17-19 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem te detaljima u crvenoj pozlati.  Proizvedene u EU.

Pokažite svoju ljubav prema nautičkom nakitu s ovim čarobnom Anchors srebrna narukvica.  Upotpunite svoj ljetni stil nautičkim nakitom  jer je narukvica savršena za svakodnevno nošenje ovo ljeto.

Pokažite svoju ljubav prema nautičkom nakitu s ovom Anchors srebrnom narukvicom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlicenarukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Anchors srebrna narukvica  se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budite u stilu sa ovom posebnom narukvicom. Sidra detaljno izrađena daju još dodatno notu elegancije. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Anchors srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.