Anchor srebrna narukvica

220,00 Kn

SKU: FN-925-Asn22 Kategorije: , , , ,

Anchor srebrna narukvica nakit za žene kao idealni detalj na plaži, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih narukvica. Privjesak  12*9 mm i narukvica ukupne dužine 17-19 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem te optočene cirkonom. Proizvedene u EU.

Anchor srebrna narukvica pokažite svoju ljubav prema nautičkom nakitu s ovim čarobnom narukvicom.  Upotpunite svoj ljetni stil nautičkim nakitom  jer je narukvica savršena za svakodnevno nošenje ovo ljeto. Ona se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak, možete se kombinirati sa naušnicama ili prstenom. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Anchor srebrna narukvica   jedinstveni nakit s Nautičkom temom.
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, udica narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Anchor srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.